Kalender sağlık

Karşıyaka medikal

Gizlilik Politikası



Kalender Sağlık


Üyelik aşamasında ve www.kalendersaglik.com un kullanımı sırasında www.kalendersaglik.com yetkilileri veya çalışanlar tarafından sağlanan bilgilerin korunması ve bunların gizliliğinin sağlanması www.kalendersaglik.com olarak birinci önceliğimizdir. Bu nedenle www.kalendersaglik.com’da paylaşılan bilgiler, Kullanıcı Sözleşmesi’nde belirtilen kurallar ve amaçlar dışında herhangi bir kapsamda kullanılmayacak, üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

www.kalendersaglik.com, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında “veri işleyen” sıfatıyla www.kalendersaglik.com’da paylaşılan kişisel veriler ile ilgili mevzuata uygun şekilde işlemektedir. www.kalendersaglik.com ilgili mevzuatta belirlenen kapsamda,

  • kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmemesini,
  • kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmemesini ve
  • kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almakta, gerekli denetimleri yaptırmaktadır.
  • www.kalendersaglik.com, üyeler ve sair üçüncü kişiler hakkında elde ettiği kişisel verileri bu işbu Gizlilik Politikası ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklayamaz ve işleme amacı dışında kullanamaz.

www.kalendersaglik.com sistemle ilgili sorunların tespiti ve söz konusu sorunların en hızlı şekilde giderilebilmesi için, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

www.kalendersaglik.com, işbu Gizlilik Politikası’nı Platform üzerinden ya da e-posta vasıtasıyla bildirerek dilediği zaman değiştirebilir. www.kalendersaglik.com’un değişiklik yaptığı Gizlilik Politikası hükümleri bildirim tarihinde yürürlük kazanır.

Bu Gizlilik Politikası’nda düzenlenen hususlara ilişkin sorularınızı info@kalendersaglik.com adresine e-posta göndererek www.kalendersaglik.com a iletebilirsiniz.